‘Onderwijs gaat niet over het vullen van een emmer, maar over het ontsteken van een vuur.’
(W.B. Yeats)
“Leerkracht ben je, vaardigheden kun je leren. Ik ben er van overtuigd dat er meer mensen met leerkracht talenten rondlopen die deze nu onbenut laten. Een prachtig vak waarin jij het verschil kunt maken. Omdat die ook heel hard nodig zijn wil ik graag onze deuren open zetten, als BLP school waar het leerproces centraal staat, voor nieuwe toppers van de toekomst.”
“Wij hebben vanuit de samenwerking met Stenden leerkrachten die geschoold zijn in het begeleiden van onze nieuwe collegae. Een van de leerkrachten heeft deze begeleidingsmodule aangevuld met een traject onderzoeksbegeleiding. Het is een school waar we jaarlijks de deuren open zetten voor nieuwe collegae waarmee door de jaren heen een mooie wisselwerking is ontstaan.

Je bent van harte welkom, een afspraak maken is altijd handig. We laten je graag zien waar wij voor staan en waarom het onderwijs zo’n gaaf vak is. Het onderwijs is een keuze om een leven lang te leren. Formeel en informeel. Je leert elke dag. Als Building Learning Power school staat het leerproces centraal, niet alleen van de kinderen maar ook van ons als heel team.”

Gerard Bandringa, PCBO By de Boarne

 

Neem gerust contact op met deze school. Neem een kijkje in de groep en ga in gesprek met leerkrachten. Zo krijg je een goed beeld van de dagelijkse praktijk en kun je zien of werken in het basisonderwijs echt iets voor jou is.

Contactpersoon

Gerard Bandringa
0512-382126 / 0512-545404
g.bandringa@pcbosmallingerland.nl

“We laten je graag zien waar wij voor staan en waarom het onderwijs zo’n gaaf vak is.”