“De belangrijkste tool voor goed onderwijs zijn leerkrachten”
– Alie Rienks, directeur Dr. J. Botkeskoalle, Damwoude
De belangrijkste ‘tool’ voor goed onderwijs zijn goede leerkrachten! Als je goede – liefst excellente – leerkrachten voor de groep hebt staan, heb je de basis gelegd. Bevlogen docenten, met oog, oor en hart voor de leerlingen en voor hun vak. Van die juffen en meesters die je je hele leven onthoudt, omdat zij het verschil hebben gemaakt, de liefde voor een vak hebben aangewakkerd of omdat ze je hebben laten zien waar je talenten liggen en je kracht. Leerkrachten die je hebben leren houden van jezelf, en waar je je veilig bij voelde. Wij zijn als ambassadeurschool voorvechters voor deze collega’s“,
“En daarin laten we je niet alleen staan. Wij bieden een professioneel team die je wil helpen ontwikkelen en groeien. Die eerlijke en open feedback geven waar je veel van kunt leren. Die als team ook laten zien dat plezier in het vak van groot belang is. Een betrokken team zonder de 9 tot 5 mentaliteit. Een team bij wie de deur altijd open staat, voor vragen of advies. En vooral een team met veel gevoel en plezier in het werk en met elkaar!

Wil je dat eens met eigen ogen zien? Wat je dan ziet is datgene wat hierboven beschreven staat. Het is geen ‘papieren werkelijkheid’, wat je leest is wat je ook terug zult zien in de school en wat je vooral zult voelen.”

Alie Rienks – Directeur Dr. J. Botkeskoalle

 

Neem gerust contact op met deze school. Neem een kijkje in de groep en ga in gesprek met leerkrachten. Zo krijg je een goed beeld van de dagelijkse praktijk en kun je zien of werken in het basisonderwijs echt iets voor jou is.

Contactpersoon

Alie Rienks
0511-421750
a.rienks@roobol.frl

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna”