Op Dalton Kindcentrum De Wingerd krijgen kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen tot mensen die zijn voorbereid op hun toekomst.

Onze enthousiaste, professionele leerkrachten en medewerkers vormen een krachtig team binnen een veilig pedagogisch klimaat. We willen mensen graag enthousiast maken voor het Daltononderwijs omdat wij ervaren dat deze vorm van onderwijs onze kinderen een sterke basis meegeeft voor de rest van hun leven. Als christelijke school met een open karakter laten we zien hoe we op een respectvolle, positieve manier van en met elkaar kunnen leren.

Onze leerkrachten hebben veel ervaringen met het begeleiden van studenten en andere mensen die een kijkje komen nemen in de school. We zijn een opleidingsschool en gewend om de kennis en vaardigheden behorend bij ons vak uit te leggen en te delen in de praktijk. We streven ernaar een zo volledig en eerlijk mogelijk beeld van ons vak te geven en stellen onze tijd en aandacht beschikbaar voor mensen die oprechte belangstelling hebben voor wat het betekent om te werken in een kindcentrum/op een basisschool.

Wanneer mensen belangstelling hebben om een kijkje te komen nemen in onze school zijn ze welkom om langs te komen wanneer de school in bedrijf is. De leerkrachten en kinderen kunnen laten zien hoe ons onderwijs is vormgegeven en vragen daarover beantwoorden. Wie komt kijken, ziet onder andere hoe er met een taakbrief wordt gewerkt, hoe de kinderen gedeelde verantwoordelijkheid hebben voor hun leerproces, hoe er wordt samengewerkt en hoe we vanuit leerdoelen bekijken wie wat nodig heeft qua onderwijs en begeleiding.

 

 

Neem gerust contact op met deze school. Neem een kijkje in de groep en ga in gesprek met leerkrachten. Zo krijg je een goed beeld van de dagelijkse praktijk en kun je zien of werken in het basisonderwijs echt iets voor jou is.

 

Contactpersoon

Henny Janssens (directeur)
Aanwezig maandag, dinsdag en donderdag.
0592 412 991

Marieke Westera (adjunct-directeur)
Aanwezig maandag t/m vrijdag. Op woensdag ambulant.
0592 412 991

“Als christelijke school met een open karakter laten we zien hoe we op een respectvolle, positieve manier van en met elkaar kunnen leren”