‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!’

– Daisy Smit, directeur De Burgerschool

“Kinderen verdienen een goede meester of juf om hen verder te helpen. Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan goede docenten voor onze leerlingen. Daarom stellen wij graag onze expertise beschikbaar binnen onze school. Want, alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!”
De leerkracht in opleiding krijgt bij ons de gelegenheid om zich te ontwikkelen binnen verschillende groepen. Zo kom je erachter waar jouw talenten liggen. Wij willen graag dat jij met plezier naar het werk gaat en met een glimlach op je gezicht naar huis. Om erachter te komen waar jij blij van wordt is het belangrijk dat je en goed beeld krijgt van het onderwijs. Wij laten jou dat graag zien! En wij begeleiden jou bij jouw ontwikkeling.

Je bent altijd welkom voor een kop koffie of thee! Dan kijken we samen wat voor jou de mogelijkheden zijn binnen het onderwijs.”

Daisy Smit, De Burgerschool Dokkum

 

Neem gerust contact op met deze school. Neem een kijkje in de groep en ga in gesprek met leerkrachten. Zo krijg je een goed beeld van de dagelijkse praktijk en kun je zien of werken in het basisonderwijs echt iets voor jou is.

Contactpersoon

Daisy Smit
06-29392025
d.smit@roobol.frl

“Wij willen graag dat jij met plezier naar je werk gaat en met een glimlach op je gezicht naar huis”