‘Samen leren om het beste uit jezelf te halen’

– Wya Kloosterhuis, directeur CBS Maranatha

“Graag willen wij onze school en expertise beschikbaar stellen om toekomstige collega’s te enthousiasmeren voor een uitdagende baan in het basisonderwijs. Omdat de leerlingen van nu en in de toekomst een gedreven, dynamische leerkracht verdienen met een hart voor het  basisonderwijs. Het is geweldig en een passie om aan de basis van de leerlingen hun toekomst en maatschappij te mogen staan!”
“Wij bieden een prachtige kleurrijke school met een uitdagende leeromgeving, met betrokken leerlingen en een enthousiast bevlogen team. We bereiden onze leerlingen goed voor op hun toekomst, door ze  de 21-eeuwse vaardigheden (Life skills) te laten ontwikkelen. Deze levensvaardigheden helpen de kinderen hun eigen regie te nemen op hun persoonlijke levensweg.

We werken vanuit “The Leader in Me”, een pedagogische leerlijn die kinderen op een speelse manier 7 gewoonten aanleert, gericht op persoonlijke groei en relaties met anderen.

Wij willen onze nieuwe collega laten ervaren dat lesgeven meer is dan lesstof overbrengen. Op onze school gaat het ook om het motiveren en begeleiden van leerlingen in hun persoonlijk leiderschap. Hierbij gaat het om leiding geven aan jezelf, inzicht krijgen in jezelf en je relatie met anderen. Het gaat om zicht krijgen op je eigen aandeel en je verantwoordelijkheid in allerlei (sociale) situaties. Elke dag is een uitdaging, je leert dagelijks van de leerlingen als je open staat voor hun ontwikkeling.

Op onze dynamische school ben je van harte welkom om de sfeer te proeven en gemotiveerde, betrokken leerlingen en leerkrachten in de praktijk te ervaren.”

Wya Kloosterhuis, CBS Maranatha

 

Neem gerust contact op met deze school. Neem een kijkje in de groep en ga in gesprek met leerkrachten. Zo krijg je een goed beeld van de dagelijkse praktijk en kun je zien of werken in het basisonderwijs echt iets voor jou is.

Contactpersoon

Wya Kloosterhuis
0597-415137
cbsmaranatha@vcomog.nl 

“Wij willen onze nieuwe collega laten ervaren dat lesgeven meer is dan lesstof overbrengen.”