Ambion

Ambion ontwikkelt, faciliteert en verbindt op het gebied van: onderwijs, personeelszaken, ICT, huisvesting en financiën. Door de bestuurlijke en facilitaire zaken op één plaats samen te brengen en te organiseren, vergroten we de efficiëntie en de slagkracht van de dochters Onderwijsgroep Primus en Scholennetwerk De Basis.
Onder Ambion vallen op dit moment twee dochters, namelijk: Onderwijsgroep Primus en Scholennetwerk De Basis. Deze twee dochters vinden elkaar als organisaties voor openbaar onderwijs. Hun streven is te komen tot toekomstbestendig onderwijs waarin de ontwikkeling van kinderen centraal staat. In de toekomst verwachten we met meerdere partners te gaan samenwerken.

De dochters van Ambion zijn in veel opzichten autonoom. Medewerkers zijn dan ook in dienst van de dochterstichtingen. De twee dochters maken gebruik van de diensten van het servicebureau van Ambion.

Van Leeuwenhoekweg 10
8451 CN Oudeschoot
0513 – 65 66 56
info@ambionholding.nl

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.