Het antwoord op al je vragen

hoe kom je in het onderwijs?

Wil jij werken in het basisonderwijs in Groningen, Friesland en Drenthe dan heten we je van harte welkom. Oók als je nog niet opgeleid bent tot leerkracht in het primair onderwijs zijn er mogelijkheden om te werken op een basisschool.

Een aantal besturen heeft de handen ineen geslagen. Dit heeft geresulteerd in een mooie samenwerking met als gezamenlijk doel het bieden van kwalitatief hoogwaardig onderwijs voor de kinderen die aan ons worden toevertrouwd.

Door samen te werken zien wij mogelijkheden personele fricties op te kunnen vangen. Je bevind je op dé site waar je informatie kan vinden over vacatures en de verschillende (zij) – instroom mogelijkheden in de drie Noordelijke provincies.

Op deze pagina’s vind je de informatie die het beste aansluit bij jouw situatie.

A

Carrièreswitch

Ben je toe aan iets anders? Lijkt het werken aan de ontwikkeling van kinderen je een carrière? Dan zijn er mogelijkheden om je om te scholen tot leerkracht in het basisonderwijs!

A

Diploma

Ben je in het bezit van een havo, mbo niveau 4 of bachelor-diploma? Dan zijn er afhankelijk van je situatie meerdere mogelijkheden om leerkracht in het basisonderwijs te worden!

Ben jij klaar voor werken in het basisonderwijs?